facebook 3D view Akcie

WARM STARTERS

teplé predjedlá

  • BUBBA GUMP KREVETY

    Väčšie nevylúpané krevety, pripravené na grile, dochutené cesnakom a olivovým olejom, podávame s bielym chlebom.

  • ESCARGOTS AU BEURRE AVEC DU PAIN A L'AIL

    Delikatesa z francúzskej kuchyne. Orestované slimáčie mäso na bylinkovom masle. Podávame s cesnakovou bagetkou.

  • LA GRENOUILLE “FRITULLE”

    Žabie stehienka vyprážané na masle, dochutené patržlenovou vňaťou a cesnakom. Podávame so zapečeným bielym chlebom s olivovým olejom, petržlenovou vňaťou a pestom.

  • TIROLER KÄSENOCKEN (Tirolské syrové nočky)

    Vyprážané špeciálne syrovo-chlebové nočky. Podávame s listovým špenátom, s parmezánom a rozohriatym maslom.

  • GRILLED CORN ON THE COB (Grilovaná kukurica)

    Na bylinkovom masle do zlatista opečený kukuričný klas.

  • CESNAKOVÁ BAGETKA

    Práve dopečená bagetka s cesnakovo-bylinkovým maslom.

  • TARTAR BEEFSTEAK

    Tatarák z hovädzej sviečkovice , servírujeme s hriankami, cesnakom a cibuľkou.